دانلود طرح توجیهی: توليـد رشته آشي و پلويي


فرمت ورد و قابل ویرایش تعداد صفحات : 12 صفحه وزارت تعاون معاونت طـرح و برنامهطرح توجيه فني ، مالي و اقتصاديتوليـد رشته آشي و پلويي با ظرفيت 360 تن در سالمرداد ماه 1382خلاصه طرحموضوع طرح : توليد رشته آشي و پلويي ظرفيت : 360 تن در سالمحل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور سرمايه گذاري كـل: 876 ميليون ريالسهم آوردة متقاضي: 88 ميليون ريالسهم تسهيلات: 785 ميليون ريالدورة بازگشـت سرمايه: 19 ماهاشتغالزايي : نه نفر مقدمــه : پديده پويايي در يك جامعه ، گذشته از تاثير در ساختارهاي ديگر زندگي از قبيل روابط اجتماعي ، مسكن ، بهداشت، آموزش و غيره، كم و بيش در نوع و مواد مصرفي آن جامعه نيز تاثير مستقيم داشته و بسته به وضعيت اقتصاد جامعه در اغلب جوامع دگرگوني هاي كاملا مشخص، در وضع و نوع تغذيه به وجود آورده است. لذا همين مساله باعث شده است كه اقشار مختلف جامعه در ميان غذاهاي متنوع دست به انتخاب زده و نوع مواد مصرفي را با در نظر گرفتن دو فاكتور اساسي يعني مطلوبيت فرهنگي و امكانات اقتصادي در برنامه غذايي خود قرار دهند. در اين ميان يكي از انواع غذاهايي كه با توجه به معيارهاي مورد اشاره مورد توجه اقشار …

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*

آموزش وردپرس | قالب وردپرس | افزونه وردپرس