نمونه سوالات استخدامی
خانه / پاورپوینت درباره روشهای جلوگیری از آلودگی نان

پاورپوینت درباره روشهای جلوگیری از آلودگی نان

 لینک دانلود پایین صفحه    فرمت فایل: powerpoint   ( قابل ویرایش و آماده پرینت )      تعداد اسلاید: ۲۷ اسلاید     بخشی از اسلایدها :   تعریف نان : n نان به محصولی گفته می شود که از پختن خمیر تخمیر یافته آرد گندم بدست می آید و عامل ور آمدن خمیر آن ، مخمر نان یعنی ساکارومیسس سروزیه saccharomyces cerevisiae می باشدو نانی که عامل ورآمدن خمیر آن معلول مواد شیمیایی باشد را نمی توان نان بهداشتی مورد نظر به حساب آورد . n n در گندم و آرد گندم، ماده ای به نام اسید فیتیک وجود دارد که با املاح موجود در آرد مثل آهن، روی و کلسیم  ترکیب می شود و نمی گذارد این املاح جذب بدن شوند، در نتیجه باعث کمبود آهن خواهد شد. n مصرف مخمر نان با خمیر ترش باعث می شود، آنزیمی به نام فیتاز تولید شود. فیتاز باعث تجزیه ی اسید فیتیک می شود، بنابراین اسید فیتیک با املاح فوق ترکیبی ایجاد نمی کند و به این ترتیب املاح جذب می شود. n n حال اگر از جوش شیرین در خمیر استفاده کنیم ، PH مناسب خمیر را تغییر داده ایم PH .  جوش شیرین  قلیایی …

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

زناشویی
x

شاید بپسندید

پاورپوینت پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها

پاورپوینت پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها دانلود پاورپوینت با موضوع پروبیوتیک ...