خانه / کتاب ، جزوه / راه های خشک کردن میوه ها

راه های خشک کردن میوه ها

راه های خشک کردن میوه ها


  فهرست مطالب مقدمه اصول خشک‌کردن ميوه‌ها انتخاب ماده خام شستشو جدا كردن قسمت‌هاي زائد قطعه‌قطعه كردن انجام روش‌های حفظ رنگ ميوه‌هاي خشک‌شده الف- گوگردزني ب- استفاده از محلول ويتامين C ج- مخلوط ويتامين C د- استفاده از آب‌میوه‌ها هـ- فرو بردن در عسل و- استفاده از شربت ز- استفاده از بخار بسته‌بندي و نگهداري ميوه‌هاي خشك انتخاب مواد اولیه براي فرآیند تبدیل محصول به قطعات کوچک (اسلایسر) بلانچینگ (غیرفعال کردن آنزیم­ها) فرآیند بلانچینگ مزایای فرآیند بلانچینگ روش‌های مختلف فرآیند بلانچینگ دستگاه بلانچ با آب جوش یا آب داغ بلانچینگ بخار سرد کردن چه آنزیم‌هایی باعث خرابی میوه­ها و سبزیجات می‌شوند؟ با بلانچ کردن چه آنزیم‌هایی در سبزیجات از بین می‌رود؟ بلانچینگ (آنزیم زدایی سنتی) 1- روش جوشاندن (استفاده از سبد بخار) 2- روش جوشاندن (بدون سبد بخار) 3- روش بخارپز زمان و درجه حرارت خشک‌کردن صنعتی با استفاده از هواي داغ ترکیبات موجود در میوه‌ها و سبزیجات خ …

 

دانلود بهترین کتاب ها و جزوه ها و مقالات در آزداک

دانلود مقاله، دانلود کتاب، دانلود جزوه، دانلود پایان نامه، راهنمایی پایان نامه، دانلود پروژه، پروژه درسی، دانلود کتب دانشگاهی، دانلود رایگان، برترین مقالات، مقاله پایان نامه، کتاب، دانلود برنامه

 

درباره Behdadkhakzad

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های ستاره دار را پر کنید. *

*

x

اینها را هم ببینید

مجله بسیار نایاب و قدیمی اطلاعات هفتگی شماره 2 فروردین 1320

مجله بسیار نایاب و قدیمی اطلاعات هفتگی شماره 2 فروردین 1320 مجله ...