خانه / کتاب ، جزوه / پاورپوينت دانشگاه تهران- اثر سطوح مختلف اسید هومیک روی مواد غذایی،ریشه گیاه و خصوصیات خاک تحت شرایط شوری (22 اسلايد)

پاورپوينت دانشگاه تهران- اثر سطوح مختلف اسید هومیک روی مواد غذایی،ریشه گیاه و خصوصیات خاک تحت شرایط شوری (22 اسلايد)

پاورپوينت دانشگاه تهران- اثر سطوح مختلف اسید هومیک روی مواد غذایی،ریشه گیاه و خصوصیات خاک تحت شرایط شوری (22 اسلايد)


بخش آلی خاک یکی از مهم ترین بخش های خاک است که با ساختار پیچیده و ناهمگن خود ،اثر مستقیم بر حاصلخیزی وبافت خاک دارد،اگرچه درصد جزئی از وزن خاک را اشغال میکند. اسید هومیک جزء مهمی از خاک است که میتواند دسترسی به مواد غدایی و خصوصیات شیمیایی و فیزیکی و بیولوژیکی خاک را بهبود ببخشد. …

 

دانلود بهترین کتاب ها و جزوه ها و مقالات در آزداک

دانلود مقاله، دانلود کتاب، دانلود جزوه، دانلود پایان نامه، راهنمایی پایان نامه، دانلود پروژه، پروژه درسی، دانلود کتب دانشگاهی، دانلود رایگان، برترین مقالات، مقاله پایان نامه، کتاب، دانلود برنامه

 

درباره Behdadkhakzad

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های ستاره دار را پر کنید. *

*

x

اینها را هم ببینید

مجله بسیار نایاب و قدیمی اطلاعات هفتگی شماره 2 فروردین 1320

مجله بسیار نایاب و قدیمی اطلاعات هفتگی شماره 2 فروردین 1320 مجله ...