خانه / کتاب ، جزوه / طرح توجيهی پرورش قارچ خوراكي

طرح توجيهی پرورش قارچ خوراكي

طرح توجيهی پرورش قارچ خوراكي


طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي پرورش قارچ خوراكي با ظرفيت ٥٠ تن در سال   مواد پروتئيني ، يكي از مهم ترين اجزاي مواد غذايي مورد استفاده انسانها است. نياز طبيعي بدن انسان به اين مواد ، مبين ضرورت استفاده آنها در سبد غذايي خانواده ها است. از ديرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز منبع اصلي تامين پروتئين موردنياز انسان بوده است. لكن در حال حاضر ، به واسطه تغيير روش زندگي از سنتي به ماشيني و كاهش تحرك افراد در زندگي روزمره ، استفاده از گوشت قرمز بدليل دارا بودن مقدار زيادي مواد چرب رو به كاهش نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذايي اي كه با داشتن مقدار كافي پروتئين، براي سلامتي زيان آور نباشند مورد توجه واقع شده است. حبوبات ، سويا و قارچ خوراكي مهم ترين منابع پروتئين غير حيواني هستند كه امروزه به طور وسيع مصرف مي شوند. در اين ميان بازار مصرف قارچ خوراكي به دليل افزايش سطح آگاهي جامعه نسبت به فوايد و روش مصرف آن ، روند رو به رشدي را تجربه مي كند. قارچ ، به علت اينكه سرشار از مواد پروتئيني ، گلوسيدي ، ويتامين ها و ليپيدها است مي تواند غذاي مناسب و كاملي براي انسان به شمار آيد. ضم …

 

دانلود بهترین کتاب ها و جزوه ها و مقالات در آزداک

دانلود مقاله، دانلود کتاب، دانلود جزوه، دانلود پایان نامه، راهنمایی پایان نامه، دانلود پروژه، پروژه درسی، دانلود کتب دانشگاهی، دانلود رایگان، برترین مقالات، مقاله پایان نامه، کتاب، دانلود برنامه

 

درباره Behdadkhakzad

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های ستاره دار را پر کنید. *

*

x

اینها را هم ببینید

مجله بسیار نایاب و قدیمی اطلاعات هفتگی شماره 2 فروردین 1320

مجله بسیار نایاب و قدیمی اطلاعات هفتگی شماره 2 فروردین 1320 مجله ...