پاورپوینت درباره آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی: Powerpoint نوع فایل: ppt (قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید: 19 اسلاید قسمتی از متن فایل دانلودی تعاریفی ازآنتالپی 1-آنتالپی عبارت است از گرمای موجود در سیال. 2-آنتالپی یک خاصیت مقداری است که به صورت مجموع انرژی داخلی یک سیستم و حاصلضرب حجم سیستم در فشاری است که ازمحیط برروی سیستم اعمال میشود و محتوای حرارتی نیز نام دارد. H=u+p.v انرژی داخلی U = فشار P = حجم مخصوص=V در رابطه با آب و بخار آب 3 آنتالپی وجود دارد: 1-انتالپی مایع اشباع 2-انتالپی تبخیر 3-انتالپی بخار اشباع چکیده üفرایند تولید شکر بر اساس حداقل مصرف انرژی با سرد کردن تبلور غلیظ عصاره خام: 1-استفاده از ریز صافی ها 2-استفاده از دستگاه تبادل یونی قبل از تبلور باید عصاره خام تحت تبخیر چند مرحله ای در محدوده فشار تحت فشار جو غلیظ و تبلور انجام شود. در این فرایند فشار بخار مصرف شده به منظور ذخیره انرژی قرار می گیرد. …
دانلود بهترین کتاب ها و جزوه ها و مقالات در آزداک
دانلود مقاله، دانلود کتاب، دانلود جزوه، دانلود پایان نامه، راهنمایی پایان نامه، دانلود پروژه، پروژه درسی، دانلود کتب دانشگاهی، دانلود رایگان، برترین مقالات، مقاله پایان نامه، کتاب، دانلود برنامه