طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي توليـد تافي و شكـلات با ظرفيت 600 تن در سال
13 صفحه word | فونت Tahoma سایز 12 | قابل اجرا در آفیس 2007 و نسخه های جدیدتر | قابل ویرایش و آماده چاپ بخشی از فایل روش توليد : با توجه به تنوع طلبي شكلات و تافي ، توليد آن داراي مراحل مختلف بوده و با عنايت به درصد كاكائو ، گلوكز و همچنين مواد افزودني مصرفي در هنگام توليد فرمولهاي مختلفي را دارا ميباشد. ليكن از نظر كلي و به طور اختصار به شرح خط توليد مي پردازيم. ابتدا شكر سفيد مورد مصرف را داخل آسياب ريخته تا از صورت دانه بندي به صورت پودر شكر درآيد و سپس آب و شير خشك و روغن را به پودر شكر افزوده و همه را در ديگ پخت دو جداره قرار ميدهيم. محلول به دست آمده به طرف ديگ تافي هدايت ميشود و در ديگ تافي كاكائو ( به صورت پودر يا كره كاكائو ) و لستين و انواع اسانس مصرفي و ساير افزودني ها به آن اضافه شده و به وسيله ميكسر بالاي ديگ به هم آميخته گشته و خميري يكنواخت تشكيل ميگردد. كه بعد از توقف كوتاهي شكلات آماده است. به طرف دستگاه پركن هدايت ميگردد و بعد از شكل گرفتن توسط دستگاه فرم دهنده به ماشين بسته بندي منتقل شده و در دستگاه مذك …
دانلود بهترین کتاب ها و جزوه ها و مقالات در آزداک
دانلود مقاله، دانلود کتاب، دانلود جزوه، دانلود پایان نامه، راهنمایی پایان نامه، دانلود طرح توجیهی، طرح توجیحی، پروژه کارآفرینی، دانلود پروژه، پروژه درسی، دانلود کتب دانشگاهی، دانلود رایگان، برترین مقالات، مقاله پایان نامه، کتاب، دانلود برنامه