پاورپوینت با موضوع تغییرات پس از صید و فساد در ماهی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید : 12 اسلاید قسمتی از متن .ppt : تغییرات پس از صید و فساد در ماهی تغییرات پس ازصید و فساددرماهی 1- جمود نعشی ماهی پس از صید تا فساد مراحل زیر را طی می کند : جمود نعشی Rigor Mortis اتولیز یا خود هضمی Self Digestion یا از بین رفتن و خراب شدن یاخته و بافت ها به وسیله آنزیم های داخلی فساد نهایی یا Putrefaction یا تجزیه نسوج به وسیله میکروارگانیسم ها اکسیداسیون و فساد چربی ماهی ها : 1- اتواکسیداسیون که با واکنش اکسیژن بر روی چربی های اشباع نشده ایجاد می شود 2- اتولیز چربی ها که یک هیدرولیز آنزیمی است که اسیدهای چرب را آزاد میکند و گلیسرول نیز محصول آنهاست فهرست مطالب و اسلایدها: جمود نعشی جمود نعشی Rigor Mortis عضله تیره وسفید درماهی عوامل موثربرجمود نعشی گونه ماهی وضعیت جسمی اندازه ماهی وضعیت تقلا هنگام صید حمل ونقل ودستکاری بدن ماهی دما وضعیت خ …
دانلود بهترین کتاب ها و جزوه ها و مقالات در آزداک
دانلود مقاله، دانلود کتاب، دانلود جزوه، دانلود پایان نامه، راهنمایی پایان نامه، دانلود پروژه مهندسی، پروژه مهندسی، پروژه دانشگاهی، دانلود پروژه، پروژه درسی، دانلود کتب دانشگاهی، دانلود رایگان، برترین مقالات، مقاله پایان نامه، کتاب، دانلود برنامه