خانه / فنی و مهندسی / پاورپوینت درباره روشهای نگهداری مواد غذایی

پاورپوینت درباره روشهای نگهداری مواد غذایی

پاورپوینت درباره روشهای نگهداری مواد غذایی


        لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :  پاورپوینت نوع فایل :  .ppt  ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید :  37 اسلاید قسمتی از متن .ppt :   روشهای نگهداری مواد غذایی استریلیزاسیون     از بین بردن کلیه میکروارگانیسمهای موجود در یک محیط را استریلیزاسیون گویند. درجه حرارت مورد استفاده در این روش حدود 110 تا 120 درجه سانتیگراد بوده و به خاطر اینکه دمای بالا سبب از بین رفتن برخی مواد مغذی غذا نیز می شود سعی بر آن است که از حرارت های بسیار بالا اجتناب شود. مقدار گرما به اندازه ایست که در مدت زمان مناسب استریل ، می تواند مقاومترین میکروب قابل رشد در غذا را نیز از بین ببرد . امروزه از این روش در فرایندهای کنسرو سازی و محصولات لبنی زیاد استفاده می شود.   فهرست مطالب و اسلایدها: روش حرارتی استریلیزاسیون پاستوریزاسیون استفاده از سرما سیستمهای ایجاد کننده سرما در صنعت روشهای انجماد در صنعت عبارتند از رفع انجماد از مواد غذایی خشک کردن خشک کردن مصنوعی   روشهای خشک کردن مواد غذای …

دانلود بهترین کتاب ها و جزوه ها و مقالات در آزداک

دانلود مقاله، دانلود کتاب، دانلود جزوه، دانلود پایان نامه، راهنمایی پایان نامه، دانلود پروژه مهندسی، پروژه مهندسی، پروژه دانشگاهی، دانلود پروژه، پروژه درسی، دانلود کتب دانشگاهی، دانلود رایگان، برترین مقالات، مقاله پایان نامه، کتاب، دانلود برنامه

درباره Behdadkhakzad

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های ستاره دار را پر کنید. *

*

x

اینها را هم ببینید

برد ECU L90

برد ECU L90 IC ها و قطعات الکتریکال مهم بر روی برد ...