تحقيق در مورد آئين كار پاستوريزاسيون غذاهاي با اسيديته بالا و غذاهاي اسيدي
15 صفحه word |فونت tahoma سايز 12| قابل اجرا در آفيس 2010 و نسخه هاي جديدتر|قابل ويرايش و آماده چاپ بخشي از تحقيق گونه هاي مختلف ميكروارگانيزمها براساس pH مناسب جهت رشدشان درجهبندي ميگردند . ساير عوامل فيزيكي و شيميايي مواد غذايي نيز در رشد ميكروارگانيزمها مؤثر ميباشد . يكي از عوامل مهم , تأثير pH بر روي مقاومت باكتريهاي به حرارت است . هرچه pH كمتر باشد يعني غلظت اسيد بيشتر باشد . مقاومت باكتريها و اسپور باكتريها به حرارت در دماي معين كمتر است . pH يكي از عوامل مؤثر در سرعت رشد و تكثير ميكروارگانيزمهاست و گونههاي مختلف ميكروارگانيزمها در pH هاي معيني داراي سرعت رشد و تكثير بيشتري ميباشند . بنابراين pH در صنعت مواد غذايي و در فساد مواد غذايي داراي اهميت زيادي است به همين علت مواد غذايي از نظر اسيديته به سه دسته تقسيم ميگردند . 1 ـ غذاهاي كنسروي با اسيديته پايين1 (4/5<pH) ميكروارگانيزم هايي كه در اين دسته مواد غذايي رشد مينمايند به قرار زير ميباشند . الف ـ باكتريهاي هوازي و غير هوازي اختياري اسپو …
دانلود بهترین کتاب ها و جزوه ها و مقالات در آزداک
دانلود مقاله، دانلود کتاب، دانلود جزوه، دانلود پایان نامه، راهنمایی پایان نامه، دانلود پروژه مهندسی، پروژه مهندسی، پروژه دانشگاهی، دانلود پروژه، پروژه درسی، دانلود کتب دانشگاهی، دانلود رایگان، برترین مقالات، مقاله پایان نامه، کتاب، دانلود برنامه