پاورپوینت بررسي اثر پروتئين جيره غذايي و شوريهاي متفاوت آب بر رشد و بازماندگي ميگوي وانامي
دانـلـود پاورپوینت بـا عـنـوان، بررسي اثر پروتئين جيره غذايي و شوريهاي متفاوت آب بر رشد و بازماندگي ميگوي وانامي بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت : مقدمه:ميگوي وانامي (Litopenaeus vannamei) يكي از مهمترين گونه هاي پرورشي ميگو ميباشد پراكنش جغرافيايي آن به صورت بومي در آبهاي اقيانوس آرام و سواحل مكزيك ، آمريكاي جنوبي و مركزي است ناحيهاي كه درجه حرارت آب اقيانوس در تمام طول سال بالاتر از 20 درجه سانتيگراد ميباشد (ويبان و سوييني ،1991).نسبت به شوريهاي مختلف تحمل خوبي داشته و رشد بالايي نيز دارد. در مقابل بيماريهاي ويروسي مانند IHHN و ديگر پاتوژنها مقاومت بالايي دارد (Addison et al., 2004) گرانترين بخش غذا پروتئين آن ميباشد كه سطوح بالاي پروتئين حيواني بر بازده اقتصادي توليد تاثير تعين كننده دارد (Kucharski and Da silva‚ 1999). براساس بررسيهاي انجام شده ميزان پروتئين مورد نياز براي ميگوي ژاپنيPenaeus japonicusحدود60-55 درصد(Fernandes and Achuthankutty ,1997) براي ميگوي Penaeus monodon حدود 35 درصد ميباشد (Millamema …
دانلود بهترین کتاب ها و جزوه ها و مقالات در آزداک
دانلود مقاله، دانلود کتاب، دانلود جزوه، دانلود پایان نامه، راهنمایی پایان نامه، دانلود پروژه مهندسی، پروژه مهندسی، پروژه دانشگاهی، دانلود پروژه، پروژه درسی، دانلود کتب دانشگاهی، دانلود رایگان، برترین مقالات، مقاله پایان نامه، کتاب، دانلود برنامه