خانه / عمومی و آزاد / پاورپوینت شربتها ی قندی

پاورپوینت شربتها ی قندی

پاورپوینت شربتها ی قندی


فرمت فایل:(powerpoint) تعداد اسلایدها: 22 اسلاید برخی از اسلایدها: از اوایل 1970 میلادی برخی تولید کنندگان شربت افرا شروع به استفاده از حالت اسمزی معکوس برای برداشتن آب از شیره قبل از بیشتر جوشیدن آن کردند استفاده از حالت اسمزی معکوس باعث می شود تقریباً 75 تا 80 % آب از شیره قبل از جوشیدن برداشته شود و مصرف انرژی کم شود و شربت در معرض دماهای بالا قرار نگیرند. ترکيب قندي، قند مايع خرما فروکتوز و گلوکز با نسبت فروکتوز به گلوکز بيش از يک (مانند عسل کندو) است. شهد عسلي خرما سبب بهبود وضع فشار مايعات بدن (به دليل پايين بودن نسبت سديم به پتاسيم) مي‌شود. به دليل بالا بودن ميزان فروکتوز (قند مخصوص افراد ديابتي که در توت خشک وجود دارد) مي‌توان قند مايع خرما را جايگزين مقدار قند مصرفي مجاز فرد ديابتي کرد چراکه فروکتوز قندي است که متابوليسم آن مستقل از انسولين صورت مي‌گيرد …

 

دانلود بهترین کتاب ها و جزوه ها و مقالات در آزداک

دانلود مقاله، دانلود کتاب، دانلود جزوه، دانلود پایان نامه، راهنمایی پایان نامه،  پروژه دانشگاهی، دانلود پروژه، پروژه درسی، دانلود کتب دانشگاهی، دانلود رایگان، برترین مقالات، مقاله پایان نامه، کتاب، دانلود برنامه، دانلود نمونه سوال، نمونه سوالات استخدامی، نمونه سوالات تیزهوشان، نمونه سوالات امتحانی، نمونه سوالات آزمون، نمونه سوالات کنکور، نمونه سوالات آزمون زبان، انواع فرم و مستندات

درباره Behdadkhakzad

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های ستاره دار را پر کنید. *

*

x

اینها را هم ببینید

دانلود پاورپوینت مردم پسندها تفکر و پژوهش پایه ششم

دانلود پاورپوینت مردم پسندها تفکر و پژوهش پایه ششم       ...