خانه / فنی و مهندسی / تحقیق درباره روشهاي نگهداري گوشت بدون خنك سازي

تحقیق درباره روشهاي نگهداري گوشت بدون خنك سازي

تحقیق درباره روشهاي نگهداري گوشت بدون خنك سازي


↓↓  لینک   دانلود   و   خرید   پایین   توضیحات   ↓↓ فرمت  فایل:  word    (قابل  ویرایش و آماده پرینت) تعداد  صفحات:22     قسمتی   از   متن   فایل   دانلودی : مقدمه : توليدات حيوانات جذاب و خوشمزه اند -غذاهاي حيواني وعده غذاي اصلي آمريكائيها را تشكيل مي دهد آنها تامين مي كنند از پروتئين كلي ،انرژي كلي ،  ca ، و  فسفرشان را و همچنين ميزان قابل ملاحظه اي از مواد معدني ديگر و ويتامين ها را از محصولات حيواني – مثلاً ويتامين B كه در منابع گياهي يافت نمي شود و ميزان آهن اين فرآورده ها (گوشت ) 2 برابر مقدار آن در گياهان است در حدود  مقدار پروتئين  در جهان تامين مي شود ازگياهان و  از منابع حيواني سازمان ملل متحد گزارش داده است كه نياز به پروتئين حيواني در رژيم غذايي روزانه معادل  كل نياز پروتئين است گياهان غلات به خصوص در مورد بعضي آنزيم هاي مثل ليزين داراي كمبود هستند و اسن كمبود بايد تامين شود با مصرف گوشت ،ماهي ،پروتئين ت …

دانلود بهترین فایل ها در آزداک (مقاله، کتاب، پژوهش)

درباره Behdadkhakzad

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های ستاره دار را پر کنید. *

*

x

اینها را هم ببینید

برد ECU L90

برد ECU L90 IC ها و قطعات الکتریکال مهم بر روی برد ...